În Germania, mişcarea LGBT impune ordinea pe străzi

Vlad Liceac

Vlad Liceac

Student al Facultății de Filozofie din cadrul Universității București, cu un interes în domeniul științelor politice și al literaturii.
Vlad Liceac

O manifestaţie paşnică a unor părinţi din Hamburg, care protestau împotriva “sexualizării premature” din şcolile germane, a fost întreruptă violent de un grup de activişti LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender). Membrii alternativei sexuale au aruncat în adversari cu petarde, sticle şi bulgări de zăpadă, iar un adolescent de 15 ani a suferit mai multe răni la cap, ca urmare a incidentelor.

Protestul iniţial s-a desfăşurat sub egida unui ONG conservator german, “Părinţi îngrijoraţi”, care încearcă să atragă atenţia asupra pericolelor obligativităţii educaţiei sexuale. Insă marşul programat prin centrul Hamburgului nu a mai putut fi continuat din cauza prezenţei agresive a minoritarilor sexuali. De altfel, acesta nu este singurul incident care a avut loc în Germania între grupurile LGBT şi asociaţii conservatoare. Aproape în toate oraşele unde au avut loc proteste similare, scenariul a fost identic.
Canalele media mainstream au preferat să ignore ştirile, aşa că singurele referinţe pot fi găsite în presa locală. Spre deosebire de situaţia contrară, frecventă în ţările ortodoxe, nicio ambasadă occidentală nu a protestat, niciun ONG transnaţional nu a înaintat plângeri, de unde se poate uşor desprinde concluzia că în societăţile civilizate minoritarii sexuali alearga cu bâtele oamenii normali.

 

FOTO: focus.de

Articole similare

Top