Academia Privată începe seria seminariilor de weekend cu “Birocrația – Ludwig von Mises”

Ce este birocrația? Cum apare ea? Poate exista și în sfera privată? Cum putem scăpa de ea, în măsura în care este un fenomen nefast, sau cum anume îi putem minimiza efectele? Cât de importantă este problema managementului ca atare în sfera publică? Și în ce măsură importul de management privat poate viabiliza această sferă? Care sunt efectele birocratizării asupra etosului personalului prins în mrejele ei? Și cum se leagă toate acestea de imposibilitatea calculului economic în regim socialist?

Iată câteva dintre întrebările la care, alături de Ludwig von Mises și cartea sa, ”Birocrația și imposibilitatea planificării raționale în regim socialist”, Academia Privată va încerca să răspundă, în cadrul seminarului cu acelaşi nume. Fiind din seria seminariilor de weekend, acesta se adresează, pe lângă prietenii obişnuiţi ai Academiei Private, şi celor cărora programul nu le permite să frecventeze activităţile din timpul săptămânii.

De asemenea, din considerente similare, se va desfăşura într-o singură zi, fiind un mic modul de discuţie intensivă asupra cunoscutului volum misesian. Sunteți bineveniți şi dacă aţi citit deja cartea, şi dacă n-aţi citit-o. Discuţiile vor putea fi deopotrivă prilej de aprofundare sau stimulent şi aperitiv pentru lectura atentă şi informată ulterioară.

Lector:

Mihai-Vladimir Topan

Data:

27 februarie 2016, de la ora 10.00 până la ora 14.00. Înscrierile pentru seminar se fac până pe 26 februarie 2016.

Locaţie:

Calea Călăraşilor 161, et. 2, cam. 26, sector 2, Bucureşti.

Preţ:

100 RON de persoană (75 RON reducere pentru studenţi). Participanţii vor putea achiziţiona cartea la preţul de 25 RON sau descărca gratuit de pe www.mises.ro

Număr participanţi:

maxim 15 cursanţi

Înscriere:

vă rugăm să scrieţi pe adresa contact@academiaprivata.ro

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Academiei Private.


Alte seminarii și cursuri ale Academiei Private:

 

Articole similare

Top