Sindromul CESĂFAC. Lansare de carte Savatie Baștovoi

Librăria Sophia vă invită la lansarea volumului Sindromul “CESĂFAC”, de ieromonah Savatie Baștovoi. Nu ratați întâlnirea cu autorul vineri, 19 decembrie.

Societatea de consum a educat generația în care persoana se poate eschiva de la responsabilitate și poate comite orice faptă dacă are pentru aceasta o hîrtie: un contract, un regulament al firmei sau al companiei, un vinovat pe care să dea vina. Totuși viața nu este făcută doar din muncă și contracte. Viața e un tumult de sentimente, de legături și sfîșieri cărora trebuie să le faci față.

Uneori o hîrtie de divorț nu te eliberează de omul pe care l-ai iubit, după cum nici un certificat de căsătorie nu te face să iubești și să fii iubit. Ce să faci cu tine în viața de dincolo de hîrtii, acolo unde nici un argument nu-ți poate împăca îndoiala, unde regretele te pot distruge și unde o alegere care, formal, este un succes, îți poate aduce prăbușirea?

Savatie Baştovoi – Sindromul “CESĂFAC” – Cum să-ți alegi calea în viață în funcție de darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu

Vineri, 19 decembrie 2014, ora 18.00

Librăria Sophia (Str. Bibescu Vodă nr. 19, sector 4, București)

FOTO: Pavel Brighidin

Articole similare

Top