Criminali din culpă

Augustin Ofiţeru

Augustin Ofiţeru

Antreprenor în domeniul energiei alternative, doctor în biochimie al Academiei Române.
Augustin Ofiţeru

Ultimele postari ale lui Augustin Ofiţeru (vezi toate)

Mult-lăudatul Raed Arafat este un manager dezastruos. Așa se întâmplă când faci performanță din gura presei și din puhoiul de bani publici pe care îi înghiți cu nerușinare din lipsă de concurență! Nu a învățat nimic din tragedia din Apuseni. Inspectoratul pentru situații de urgență este o glumă proastă. Nu ar fi în stare să salveze nici o muscă picată în paharul cu lapte. Cum e posibil să ajungi la locul accidentului, pe un lac, cu o barcă al cărei motor nu funcționează? Din păcate realitatea nu ascultă de manipulările nerușinate din presă. Realitatea nu iartă, oricât de mult ne-am admira în oglinda fermecată, precum vrăjitoarea cea hâdă!

Guvernul Ponta este responsabil pentru moartea acestor oameni, prin cei doi ani de guvernare de la TV, incompetență, nepăsare, minciună, hoție și logoree penibilă.

Toți acești oameni trebuie să dispară astăzi din peisajul politic și din funcțiile deținute. Altfel nu suntem decât o țară de pațachine tragicomice!

Cât va mai dura toată această boală lentă, dar fatală, numită incompetența autorităților? La ce servește Statul, altceva decât să ne jupoaie de resursele personale și de șansele la o viață normală? Funcționarii plătiți din bani publici care nu-și fac datoria nu sunt altceva decât criminali din culpă, o șleahtă de bandiți fără conștiință și fără creier! Penali care ocupă posturi bine plătite blocând accesul oamenilor integri și competenți, cei care ar putea să salveze vieți, să facă lucrurile să meargă, să creeze premizele pentru ca noi, toți ceilalți, să muncim corect și să prosperăm.

Dacă Iohannis îl va păstra măcar o secundă în funcție pe Ponta după investire, “România lucrului bine făcut” este doar o altă gogoașă nedospită! Să ne slăbească deontologii care știu ei cum se face politica mare, anume păstrând un guvern care ne ruinează, doar pentru ca ceilalți să nu plătească prețul politic. Cunoaștem mecanismul politic, Iohannis nu îl poate demite pe Ponta, dar e dator să afirme clar și răspicat că îi cere să demisioneze pentru incompetență, nu să se ascundă în spatele PNL-ului, care nu dorește să-și asume prețul construcției USL!

Noi când ne luăm cu adevărat țara înapoi? Pe bune, mămăliga asta rece și râncedă explodează doar o dată la 4-5 ani, preț de o secundă, cât ia să pui o ștampilă, plus preț de câteva zile de euforie oligofrenă? Gata, am pus țara la cale? Nu se vede!

Hai, sărbători fericite!

FOTO: www.herald.co.zw

One Comment;

  1. lulu said:

    Arafat este membru al unui serviciu secret strain. O sa il avem mult si bine in spinarea noastra….

Comments are closed.

Top