Malala Yousafzai şi tovarăşii ideologici

Ninel Ganea

Ninel Ganea

Membru asociat al Institului Ludwig von Mises România, a studiat filozofia la Universitatea Bucureşti şi ştiintele politice la SNSPA. Fost jurnalist, el a scris în ultimii ani pentru portalul Karamazov (www.karamazov.ro), iar in prezent lucrează într-o firmă de comunicare şi relaţii publice.
Ninel Ganea

Ultimele postari ale lui Ninel Ganea (vezi toate)

malala

Ce şanse sunt să fie promovat, în condiţiile de astăzi, cineva cât de cât decent ideologic?!

Angelina Jolie nu doarme noaptea din cauza lui Kony, DiCaprio o ia razna din cauza încălzirii globale, Bono e preocupat de sărăcia din Africa, Gwyneth Paltrow aud că vrea puteri dictatoriale pentru Obama…

Când îl mai ia pe câte unul gura pe dinainte şi se abate de la linia de partid devine paria în secunda următoare. Ăsta e un criteriu aproape beton: cine apare în prim plan, e nefrecventabil.

Articole similare

2 Comments

  1. b.s. said:

    Iti vine sa te indoiesti si de gandurile ale cele mai zdravene. Ajungi sa crezi ca tu esti cel nebun si astia toti sunt sanatosi.

    • Keyanna said:

      Aici ii dau dreptate lui Gheorghe. Romanii, din pacate, gusta excesiv balciul politic. Cazul Vadim e emblematic: o campanie linistita i-a adus ciuciu voturi. Tacerea democratilor a taiat pronosticul sondajelor, pe cand freamatul liberal-democrat a fost de bun augur pentru viitorul lui Stolojan.Eu zic sa nu exageram cu ideea unui boicot public. Ca nu se aplica. De ce in Bulgaria scorul la europarlamentare a fost mai mic? De ce in statele occidentale procentajul uzual este de 30%? Miza e inexistenta: europarlamentarii nu sunt decat niste maimutoi trimisi in vacanta, pe banii tan#iic&u8230;&tbsp;

Comments are closed.

Top