“W”, Skull & Bones – și adevărul ne va elibera! Interviu cu Antony C. Sutton

Publicăm unul dintre rarele interviuri cu Antony C. Sutton, cercetător emerit, a cărui carte Wall Street și Revoluția Bolșevică a apărut de curând la Anacronic. Urmează Wall Street and the Rise of Hitler! Interviul a fost luat în 1999 de Kris Millegan, director al editurii TrineDay, căruia îi mulțumim pentru acordul de preluare.

 


Nu-i așa că viața-i grozavă în Statele Unite? Acum, nu sunt sigur, dar mi se spune de către media corporatistă că George “W” Bush va fi următorul președinte, iar noi, clăcașii, n-avem de ales. “W” are deja banii și “prietenii” necesari. Billy a demonstrat că păcatele personale nu contează. Și, vai, nu au fost decât niște prostii copilărești!

Marele “Wurlitzer” se aude cât se poate de clar. Proiectul Mockingbird a produs urmări și se pare că, pentru a treia oară, o organizație secretă străină își va instala “plodul” în Casa Albă. Ultimele “zvonuri” spun că “W” a fost doar președinte al frăției DKE și că poate a trecut prin niște ritualuri de inițiere ciudate – da, sigur, nu vrei să cumperi niște gogoși?

George “W” Bush este membru al unei organizații secrete de la Yale University cu o vechime de 167 de ani, Skull and Bones. S-a dovedit că Skull and Bones fusese fondată ca filială a unei organizații secrete din Germania. Unii spun că este doar un club universitar; alții spun cu totul altceva și arată către bunicul lui “W” șterpelind oasele lui Geronimo; către finațarea naziștilor și a comuniștilor; către traficul de droguri; către eugenie; către manipularea arenelor noastre politice și sociale prin metoda hegeliană a tezei și antitezei – rezultând în sinteza dorită – o nouă “Ordine Mondială”; și către altele…

Povestea asta nu e doar despre “W” sau despre Skull and Bones, ci este și povestea unui om curajos, a călătoriei neabătute și a bătăliilor sale cu puterea.

Antony C. Sutton, de 74 de ani, a fost persecutat, dar niciodată citat în instanță, pentru cercetările sale și pentru publicarea rezultatelor lor. Cariera lui publică a fost spulberată de încăpățânarea lui de a dezvălui adevărul. În 1968, Hoover Institute al Stanfond Univeristy a publicat Western Technology and Soviet Economic Development. Sutton a arătat cum baza tehnologică și de producție a statului sovietic, implicat atunci în aprovizionarea Vietnamului de Nord cu armament și muniție folosite la uciderea și rănirea soldaților americani, a fost construită de firme americane și a fost finanțată, în mare parte, din banii plătitorilor de taxe americani. Marile uzine metalurgice, echipamentele de fabricare a automobilelor, rulmenții de precizie și computerele, practic, majoritatea marilor întreprinderi sovietice a fost construită cu ajutorul sau asistența tehnică a Statelor Unite.

Profesorul Richard Pipes de la Harvard a spus în cartea sa Survival Is Not Enough: Soviet Realities and America’s Future (Simon & Schuster, 1984):

În această relatare detaliată, în trei volume, a achiziției de echipament și tehnologie din Vest de către sovietici […] [Antony] Sutton ajunge la concluzii deranjante pentru mulți afaceriști și economiști. Din acest motiv, lucrările lui au tendința de a fi respinse din start ca “extreme” sau sunt, cel mai adesea, pur și simplu ignorate.

Relatarea a fost prea de tot; cariera sa de membru bine-plătit al unei instituții academice a fost atacată, iar lui i s-a spus că “nu va supraviețui”.

Cercetarea a generat mai multe întrebări decât răspunsuri. “De ce Statele Unite și-au pus pe picioare dușmanul? De ce Statele Unite au ajutat Uniunea Sovietică și, în același timp, au transferat tehnologie către Germania lui Hitler? De ce vrea Washington să ascundă aceste fapte?”

Urmând indiciile, Sutton a început cercetarea și a scris trei cărți remarcabile despre Wall Street: Wall Street and FDR, Wall Street and the Rise of HitlerWall Street și Revoluția Bolșevică [Anacronic, 2017].

Apoi, cineva i-a trimis o listă a membrilor Skull and Bones și – “mi-a atras atenția o fotografie”. Și ce fotografie! O organizație secretă străină multigenerațională implicată în tot felul de afaceri și cu rădăcini mergând până la influențele “Illuminati” din Germania anilor 1830.

Dar ce listă de membri, ce realizări și… ce înșelăciune!

Pentru povestea completă, vezi cartea lui Sutton America’s Secret Establishment, retipărită de 14 ani. Scurtul meu eseu despre Ordinul Skull and Bones este disponibil aici: http://www.parascope.com/articles/0997/skullbones.htm.

Aici, într-un interviu rar prin e-mail, se află câteva dintre gândurile și răspunsurile lui la întrebările mele și ale altor cercetători.

(Kris Millegan)

Notă pre-interviu de la Antony Sutton:

Amintiți-vă că toate lucrările mele pe acest subiect sunt îngropate la 1 000 de mile și nu pot fi accesate; nici măcar nu m-am mai gândit la Skull and Bones de 15 ani. N-am știut că lumea este interesată. Știam, din rapoartele de drepturi, că se vinde constant cartea mea; dar asta-i tot.

În ultimii 10 ani, am fost în izolare totală, lucrând la tehnologii viitoare… sunt mai mult inginer decât istoric. Singurele întâlniri pe care le-am avut au fost cu oameni de prin agenții cu nume din trei litere, care apar la ușa mea neanunțat și se plâng că sunt greu de găsit. Se pare că Big Brother are capacitatea de a găsi pe oricine.

Nu e niciun mister aici, pur și simplu îmi displace publicitatea și interacțiunea socială… Veți vedea din episodul de la televiziunea olandeză că munca mea supără în continuarea puterea, așa că acestea sunt măsuri de precauție rezonabile.

 

KM: Ne puteți spune cum ați aflat de Skull and Bones? Și cum v-ați simțit?

AS: N-am știut nimic de Skull and Bones până la începutul anilor ’80, când am primit o scrisoare în care eram întrebat dacă aș vrea să văd o listă autentică a membrilor. Din întâmplare, am spus da. S-a stabilit că pachetul va fi trimis prin Federal Express și îl pot păstra 24 de ore, trebuia pus la loc în seif. Era o operațiune secretă a unui membru al familiei dezgustat de activitățile lor.

În ajutorul membrilor S&B care ar putea citi asta și s-ar putea îndoi, lista membrilor este compusă din două volume legate în piele neagră. Un volum pentru membrii în viață, celălalt pentru decedați. Foarte frumoase cărți.

Am petrecut noaptea la Kinko’s, în Santa Cruz, am copiat volumele în întregime și le-am returnat în intervalul de 24 de ore.

Nu le-am făcut niciodată publice și nu am identificat niciodată sursa. M-am gândit că sursele individuale ar putea fi codate, ceea ce ar fi permis S&B să afle cine e turnătorul.

Cum m-am simțit? Am simțit atunci (ca și acum) că acești oameni “importanți” sunt de fapt niște adolescenți imaturi. Realitatea oribilă este că acești băieței au dominat în ceea ce privește influența asupra evenimentelor mondiale. Nu e de mirare că avem războaie și violență. Skull and Bones este simbolul violenței teroriste, al pirateriei, al diviziei SS-Totenkopfverbände din cel de-al Doilea Război Mondial, al etichetelor pe sticle cu otravă și așa mai departe.

A durat ceva până când m-am uitat peste grămada cu copii xerox, dar când m-am uitat, mi-a atras atenția o fotografie. Aceasta era o parte importanta a așa-zisului establishment. Nu e de mirare că lumea e plină de probleme.

KM: Care este procentul de membri activi?

AS: N-am mai verificat de 15 ani… era în jur de un sfert. Va mai crește odată cu ascensiunea dinastiei Bush, când se vor sui în căruță. Democrații au avut și ei momentul lor, cu Harriman, în anii ’40 și ’50.

KM: Câți membri activi sunt?

AS: De obicei, în jur de 600 în orice moment… În ultima vreme, sunt mai implicați.

KM: Care este părerea dumneavoastră despre acel ceas al bunicului despre care se spune că îl primește fiecare membru?

AS: Primesc, într-adevăr, un ceas, mi s-a confirmat acest lucru și puteți vedea acest lucru în fotografiile din ASE (America’s Secret Establishment). S-ar putea să fie o chestiune simbolică, poate pentru a afirma că organizația lor va dura la infinit.

KM: Și-a pierdut Skull and Bones influența?

AS: Păi uitați-vă la recenta strângere de fonduri pentru George Bush… Republicanii îi indeasă bani în buzunare. Sugerez că membrii s-au aliat în spatele unuia de-ai lor și au decis să-l susțină pe Bush la președinție… iar democrații nu pot face nimic, pentru că democrații Skull and Bones nu vor permite ca partidul să folosească cea mai letală armă din dotare… apartenența lui George la o societate secretă străină.

KM: Ce știți despre George “W” Bush?

AS: Este membru Skull and Bones de a treia generație. Impresia mea personală este că nu are ambiția tatălui său sau abilitățile bunicului… dar s-ar putea să mă înșel. Poate învinge pe oricine – CU EXCEPȚIA LUI VENTURA.

Dacă păpușarii lui Bush vor permite o dezbatere față-în-față între Bush și Ventura, Ventura va ieși învingător. Amintiți-vă că Ventura și-a recunoscut așa-zisele “păcate”. Bush are o grămadă de secrete gata să iasă la lumină. Oamenii s-au săturat de mușamalizări și se răzgândesc. Am putea vedea, în anul 2000, sfârșitul influenței Skull and Bones sau realitatea că acești oameni sunt puternici.

KM: Se cunoaște “numele” acelui grup german?

AS: Aproape sigur Illuminati.

KM: Unii spun că există și alte “celule”; ce părere aveți?

AS: Există multe alte societăți secrete, eu am cercetat numai S&B. Din păcate, un istoric nu-și poate păstra slujba dacă încearcă să cerceteze conspirații… acest lucru e tabu pentru American Historical Association. Mai devreme sau mai târziu, outsiderii vor arunca o privire. Cred de multă vreme că S&B se încadrează perfect în definiția oficială a conspirației și trebuie investigată oficial.

Da, probabil că există și alte celule. Nicio societată secretă care se respectă nu-și va nota pe hârtie operațiunile interne. Dacă enormul aparat electronic de monitorizare lucrează într-adevăr pentru siguranța națională, acești oameni ar trebui monitorizați 24 ore din 24.

KM: Ce ne puteți spune despre Wolf’s Head? Scroll & Key? Și despre celelalte societăți de la Yale?

AS: Wolf’s Head și Scroll & Key par imitații nereușite ale S&B, dar au același obiectiv, de a genera intenționat discriminare într-o societate. Îl ascultam pe Jesse Ventura azi-noapte și spunea că Părinții fondatori au vrut ca CETĂȚENII să reprezinte poporul. De acord, un șofer de tir, un fermier, un învățător – aceștia sunt oameni, nu politicieni sau societăți secrete precum S&B. Toate aceste societăți își așează membrii în fruntea haitei și îi favorizează. Aceasta este discriminare prin excelență.

KM: Ați citit cartea lui Cathy O’Brien, Trance Formation Of America? Ce părere aveți desprea ea?

AS: Cartea nu conține niciun fel de dovadă solidă… Cathy O’Brien CREDE CĂ SPUNE ADEVĂRUL… dar aminitiți-vă că Mark Phillips este un programator neurolingvist abil.

O altă chestiune care mă preocupă e asta: de unde a plecat povestea asta? De la serviciile comuniste chineze, iar Mark Phillips a avut o relație contractuală cu comuniștii chinezi. Asta ar putea fi o încercare de destabilizare a Statelor Unite.

Nu încape îndoială că politicienii de la Washington sunt perfect capabili de asemenea practici ciudate, uitați-vă doar la Bohemian Grove, dar asta nu înseamnă că această carte prezintă un tablou fidel. Dacă ar fi fost credibilă, cred că poliția ar fi răscolit de mult Bohemian Grove.

Nu pot decât să bănuiesc că chinezii au prins niște zvonuri de scandaluri la Washington și le-au hiperbolizat în interes propriu. Este o presupunere… nu știu.

Un lucru care m-a pus pe gânduri: cu toate aceste afaceri sexuale, cum au timp politicienii de la Washington să facă și altceva? Potrivit cărții, asta e o ocupație full-time pentru senatorul Byrd și alții.

KM: Ce a reprezentat, pentru cariera dumneavoastră, studiul elitelor, al economiei, al secretelor și al tehnologiei?

AS: Depinde ce înțelegeți prin “carieră”.

După standardele convenționale, sunt un ratat complet. Am fost dat afară din două universități mari (UCLA și Stanford), mi s-a refuzat un post permanent la Cal State Los Angeles. De fiecare dată când scriu ceva, se pare că lezez pe cineva din establishment și mă aruncă în groapa cu lei.

Pe de altă parte, am scris 26 de cărți, am publicat câteva articole și așa mai departe… și, mai important, n-am sacrificat niciodată adevărul și nu m-am dat bătut.

În termeni materiali… un ratat iremediabil. În termenii descoperirii… cred că am avut succes. Judecați omul după dușmani. William Buckley m-a făcut “dobitoc”. Glenn Campbell, fostul director al Hoover Institute, Stanford, m-a numit “o problemă”.

KM: Credeți că a existat o suprimare a tehnologiei? La scare mare sau mică?

AS: Da, a existat, dar noua paradigmă va fi imposibil de suprimat.

KM: Rezervele Federale, familia Morgan, familia Rothschild și Skull and Bones sunt legate între ele?

AS: Cea mai bună sursă pentru acest lucru este cartea mea The Fereral Reserve Conspiracy, 1995 CPA, PO Box 596, Boring OR 97007.

KM: Despre faptul că Skull and Bones i-a influențat pe John Dewey și Horace Mann; există motive solide să urmărim această poveste?

AS: Depinde de ce doriți să aflați. Ați putea cerceta cele 10 (?) volume ale lui Dewey… hegelianism strigător la cer, statul e suprem, individul doar un pion de manipulat. Aceasta este baza “sistemului” nostru “educational”… Sau ați putea cerceta membrii Skull and Bones care au adus sistemul în Statele Unite.

Viziunea “minții-cârnat” antrenate a patruns bine în universitățile noastre… de aceea avem sistemul de evaluare colegială… ideea e să gândim toți la fel și să găsim aceleași răspunsuri. Mizeria corectitudinii politice e un alt pas în direcția controlului total al gândirii.

AH: A amenințat vreuna dintre politicile economice ale lui Hitler interesele bancherilor internaționali, și, dacă da, a jucat acest lucru vreun rol în căderea lui?

AS: Politicile economice ale lui Hitler au fost aprobate de bancheri până la sfârșitul războiului… ITT, Chase, Texaco și alții au operat în Franța capturată de naziști până în 1945. De fapt, în 1944, Chase încerca să obțină în Paris conturi naziste. Când am ajuns în Germania, în mai 1945, îmi amintesc că am vazut un magazin Woolworth bombardat în Hambrug și mă gândeam: “Ce caută Woolworth în Germania nazistă?” În timp ce noi eram bombardați, erau “afaceri obișnuite” pentru Marii Afaceriști. Vedeți documentele Biroului de Păstrare a Proprietății Străine.

Vedeți cartea mea Best Enemy Money can Buy pentru mai multe detalii.

Union Banking [Corporation] este foarte importantă. Am făcut un documentar acum câțiva ani, pentru televiziunea națională olandeză. A trecut de producție și a ajuns în ghidul TV olandez… în ultima clipă, a fost retras și înlocuit cu un alt film. Documentarul conținea dovezi ale faptului că Bush l-a finanțat pe Hitler – documente.

Poate că prietenii mei olandezi îl vor face public până la urmă, dar mașinăria ajunge până în Olanda.

KM: Ce anume urma să se spună la televiziunea olandeză? Și care este povestea cenzurării?

AS: Acum câțiva ani, o companie de producție din Amsterdam, de la televiziunea olandeză – sub contract cu televiziunea națională olandeză – a venit în Statele Unite să facă un documentar despre Skull and Bones. S-au dus la Templul Skull and Bones și în alte locuri și au intervievat oameni pe Coasta de Est. Pe Coasta de Vest, m-au intervievat pe mine și încă o persoană.

Am văzut fragmente din original și este un film profesionist, bine făcut. Aveau documente care legau familia Bush și alți membri Skull and Bones de finanțarea lui Hitler prin Union Banking din New York și prin corespondenta ei olandeză. Mai mult decât ce am spus eu în Wall Street and the Rise of Hitler.

[Producția televiziunii olandeze se găsește pe YouTube în două părți: Partea I și Partea a II-a]

AH: Cine l-a finanțat pe Milošević și ce rol a jucat comunitatea bancară internațională în Balcani?

AS: Nu am cercetat. Bineînțeles, celebra societate Black Hand se află în Balcani. Vezi Primul Război Mondial.

DG: De ce sunt importante lucrările dumneavoastră despre Skull and Bones?

AS: Potențialul este extraordinar. Dacă descoperim că societățile secrete sunt cu adevărat relevante, întreaga istorie a ultimelor două secole va trebui rescrisă.

Acum, în 1999, potențialul nu a fost exploatat de alții, iar eu m-am întors la preocuparea mea inițială – tehnologia. Se pare că unii oameni apreciază munca mea. Acest lucru nu este niciodată mediatizat. Este o distribuție subterană, din gură în gură, dar care vinde constant din 1986 încoace. Primesc în fiecare lună un cec pentru drepturi, deci știu cum merge. Însă entuziasta mea afirmație inițială nu s-a adeverit încă.

KM: Cum priviți viitorul?

AS: Haos, confuzie și, în cele din urmă, o luptă între individ și Stat.

Individul este mai puternic; și va câștiga. Statul este o ficțiune sfințită de Hegel și de discipolii lui pentru a CONTROLA individul.

Mai devreme sau mai târziu, oamenii se vor trezi. Mai întâi trebuie să scăpăm de capcana stânga-dreapta, este o capcană hegeliană pentru a dezbina și a controla. Lupta nu e între stânga și dreapta; este între noi și ei.

Mesajul merge mai departe. ASE [America’s Secret Establishment] s-a vândut timp de 15 ani, încet, dar constant. Fără publicitate. O lucrare subterană. Însă interesul este uluitor. Din Africa neagră până în Rusia (12 000 de copii), de la stânga la dreapta, dincolo de orice demarcații etnice, politice, sociale…

Duhul lui Dumnezeu se află în noi ca indivizi. Skull and Bones reprezintă moartea. Nu are un duh al vieții și pretinde că Statul “este Dumnezeu pe pământ”.

Gândirea unor adolescenți imaturi, letală și distructivă, a infectat aproape total Washingtonul.

Ce e de făcut? Regăsește-te și apoi treci la treaba… spune-le prietenilor, răspândește mesajul.

Răspunsul se află în tine.

 

Iată un citat grăitor din cartea lui Antony Sutton, The Best Enemy Money Can Buy:

Folosind informații de origine rusă, se poate face o analiză precisă a originii acestui echipament. S-a descoperit că toate sistemele principale de propulsie diesel și cu abur ale navelor sovietice din tranșa către Haiphong (pentru nord-vietnamezi) care au putut fi identificate (84 din cele 96) fuseseră concepute sau construite în afara URSS. Prin urmare, putem conchide că, dacă departamentele de Stat și de Comerț ale Statelor Unite ar fi pus în aplicare, în anii ’50 și ’60, legislația votată de Congres în 1949, sovieticii nu ar fi putut aproviziona Războiul din Vietnam – iar 50 000 de americani și nenumărați vietnamezi ar fi fost astăzi în viață.

Care sunt oficialii guvernamentali responsabili pentru acest transfer de tehnologie militară? Ideea a plecat de la consilierul pe siguranță națională Henry Kissinger, care se pare că i-a vândut-o președintelui Nixon pe considerentul că oferirea de tehnologie militară le-ar tempera sovieticilor ambițiile teritoriale globale. Cum a ajuns Henry la acest uriaș non sequitur nu se știe. Ajunge să spunem că au existat mari semne de întrebare în ceea ce privește motivațiile lui. Nu în ultimul rând, Henry s-a aflat pe statele de plată ale familiei Rockefeller din 1958 și a fost președinte al Comitetului Consultativ Internațional al Chase Manhattan Bank, un concern Rockefeller.

 


 

ANACRONIC și-a propus să reînvie misiunea de edificare a cărții. Însă această misiune ar fi de la bun început sortită eșecului dacă nu am avea în vedere și rolul sanitar pe care trebuie să îl joace o carte în zilele noastre. Așa că întregul nostru proiect editorial țintește simultan restabilirea coordonatelor unei tradiții și demitizarea idolilor modernității. Cărțile Anacronic sunt alese cu grijă și cu intenția de a forma o colecție, o veritabilă bibliotecă pierdută. Le găsiți pe Magazin Anacronic.

banner-articol-gatto

 

banner-articol-siluirea

 

banner-articol-wallstreet

Articole similare

Top