Săptămâna în bucăți. Sub zodia cancerului

Ninel Ganea

Ninel Ganea

Membru asociat al Institului Ludwig von Mises România, a studiat filozofia la Universitatea Bucureşti şi ştiintele politice la SNSPA. Fost jurnalist, el a scris în ultimii ani pentru portalul Karamazov (www.karamazov.ro), iar in prezent lucrează într-o firmă de comunicare şi relaţii publice.
Ninel Ganea

Ultimele postari ale lui Ninel Ganea (vezi toate)

O tânără din Connecticut, în vârstă de 17 ani, bolnavă de cancer, este obligată de statul american să facă ședințe de chimioterapie. Adolescenta a urmat doua ședințe după care a refuzat să mai facă tratamentul și a părăsit spitalul cu ajutorul mamei sale. Medicii au raportat cazul autorităților care au preluat custodia temporară a tinerei; în procesul care a urmat, Curtea Supremă din Connecticut a menținut hotărârea ca un pacient, aflat sub vârsta consimțământului legal, nu are dreptul să refuze chimioterapia. În altă ordine de idei, în Connecticut o adolescentă de 14 ani poate face avort fără consimțământul părinților.

*

Abia intorși de la marșul pentru libertate toți liderii politici și-au dat mâna să înăsprească supravegherea și constrângerile. Efortul lor nobil a fost dublat de contrapartea (non)guvernamentală care a solicitat cu glasul acoperit legi Big Brother. Din conjurația imbecililor nu puteau lipsi televiziunile și editurile importante. Autoritățile franceze au continuat propaganda pentru libertate prin arestarea unui comic pentru o remarcă neinspirata pe facebook, așa că, la finalul zilei, singurele opțiuni au ramas între ipocriți și cenzori radicali.

*

Nu vă lăsați păcăliți de temperaturi și previziuni! Începe iarna vrajbei noastre! Lustruiți-vă bocancii, recuperați căciulile de astrahan, cumpărați plăpumi cât mai puteți! Adio încălzire globală, bun venit răcire globală! Asta ne anunță acum cercetătorii englezi alături de oamenii de știință de la NASA. Dupa ce ani în șir ne-au înnebunit cu temperaturi în creștere, topirea calotei glaciare, gaura din stratul de ozon și urși polari, acum se pare că îngheață Tamisa. Ridicolul predicțiilor din ultimii 50 de ani ar fi inofensiv dacă nu s-ar strecura în permanență propuneri de taxe globale, reducere a populației și comunism verde, astfel încât oricine are ochi să vadă, poate observa că singurele lucruri care nu se modifică sunt mijloacele de rezolvare a problemelor. Că e răcire, că e încălzire, nu contează… Important e că natura nu stă locului, iar un grup de binevoitori are soluțiile la îndemână pentru întreaga omenire. Cum spunea celebrul ecologist Cousteau: eliminăm 350.000 de oameni pe zi și scăpăm de griji. Vocea lui nu este solitară; o lucrare științifică recentă vorbește despre cum “oamenii consumă sistemele de sprijin ale vieții la o rată nemaîntâlnită în ultimii 10.000 de ani”

*

Un scandal ținut în umbra până acum este cel legat de pedofilii aflați la vârful puterii. Ultima dezvaluire îi țintește pe Bill Clinton, Alan Dershowitz (cel care în 1990, la sugestia lui Silviu Brucan, înfiera demonstranții din Piața Universității) și Prințul Andrew care s-au întrecut în experimente sexuale pe insula bancherului Jeffrey Epstein. Însă acestea sunt doar numele mai cunoscute dintr-o poveste tenebroasă, care abia acum începe să fie investigată. Acuzații consistente au curs în trecut, DJ-ul britanic Jimmy Savile fiind printre cei mai periculoși predatori, însă abia după moartea sa au apărut informații revelatoare. La sfârșitul anului trecut, siteul de investigații Exaro dezvăluia că un membru conservator al Parlamentului Britanic ar fi strangulat un copil în timpul unei orgii sexuale, iar dovezile au fost suficient de credibile încât să determine Poliția Metropolitană să deschidă o anchetă. În fine, suspiciunile asupra ritualurilor sexual-oculte ale elitelor contemporane nu sunt o noutate, iar o descoperire a metodei a încercat să ofere Stanley Kubrick în ultimul său film “Eyes Wide Shut”.

*

Prima școală LGBT s-ar putea deschide în Anglia peste trei ani. În principiu vestea este bună, pentru că s-ar realiza o separare firească. În realitate, cel mai probabil vor fi transformate școlile pentru cei “nediferiți” în instituții cu programă adecvată “alternativelor sexuale”, iar școlile dedicate vor ramâne pentru performeri și viitoare cadre de activiști. “Este vorba despre salvarea vieților”, a declarat una din reprezentantele organizației care susține acest proiect.

Articol publicat inițial pe Karamazov

FOTO: Mark Mirko/Courant.com

Articole similare

Top