Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu!

Mihail Albişteanu

Mihail Albişteanu

Absolvent al Facultăţii de Istorie (Iaşi) şi al unui master în Jurnalism, profesor la o şcoală din capitala Moldovei şi doctorand în istorie. Începând din 1993 activează în sectorul non-profit, ca fondator şi lider al unor organizaţii neguvernamentale.
Mihail Albişteanu

Ultimele postari ale lui Mihail Albişteanu (vezi toate)

Traian Băsescu: ”Ponta este un fripturist, un profitor”. Eu nu știu cum poate să vorbească Băsescu Traian în felul ăsta despre primul nostru ministru, un om – pâinea lui Dumnezeu: cinstit, harnic, iubitor de dreptate, ilustru autor al unei celebre teze de doctorat, un arhanghel al adevărului… intelectual rasat, manager de succes, specialist în istorie – ca nimeni altul poate vorbi de Che Guevara și de maoismul parisian anti-gaullist…

Sunt indignat de atâta nedreptate. Auzi, să-l acuze că a fost ofițer acoperit. Tocmai pe Victor Ponta, care l-a înfierat cu atâta hotărâre pe colonelul de paie Robert Turcescu… Cum a zis Victor (îmi cer scuze că îmi permit să-i zic pe numele mic, dar îl simt atât de aproape… de popor, de oamenii simpli, necăjiți)…?: -”pentru mine nu este o surpriză că Turcescu este ofițer acoperit.” Nu știu de unde știa, dar bine că știa!

De un astfel de om – care le știe pe toate – avem nevoie în fruntea țării. Un om avansat la excepțional din procuror de sector tocmai în Parchetul general. Un om care nu bea – ca alții – de 10 ani, whisky, cu gheață și n-are nici pe dracu` (păi cum să meargă, dom’le, friptura fără băutură?!), un om sensibil și sportiv în același timp (îmi amintesc că a rezolvat cu accidentul din Muntenegru chiar atunci când a aflat – de pe terenul de baschet!).

A fost la inundații, s-a ocupat de accidentul din Apuseni, la meciurile echipei naționale de fotbal, i-a ținut pumnii lui Cărtărescu pentru Nobel, a fost la Soci, la Beijing, la ONU, la Hollande, la înmormântarea lui Mandela – peste tot a avut succese și a fost apreciat – a făcut poze cu toți liderii importanți ai lumii și Merkel nu și-a permis să-i tragă una, golănește, peste ceafă, ca altora…

Un om pe care te poți baza, care nu îți înfinge cuțitul în spate – până și supăratul Crin Antonescu poate certifica. Un viitor președinte de anvergură. Și Băsescu ăsta, îl atacă permanent, c-o bate pe Lenuța în sondaje.

De altfel, atacul de astăzi al Marinarului a fost, cred, coordonat cu escrocii ăștia de la TNR. Ia uite ce și-au permis să publice, măgarii: http://www.timesnewroman.ro/politic/presiune-internationala-ni-se-cere-sa-desfiintam-sie-e-jenant-sa-ai-un-agent-ca-ponta

Articole similare

2 Comments

  1. un cetatean român said:

    Om bun, pe ce lume traiesti?! Cum se poate sa fii jurnalist si, cu tot CV-ul dumitale, sa fii atat de credul si de partial?! De ce nu-l declari sfânt pe Poanta?!? Cum de ii vezi numai angelitatea si nimic altceva?!? Eu zic ca ar trebui sa va lasati de meserie. Jurnalistii, istoricii, ar trebuia fie impartiali.

  2. albisteanu said:

    Sper că acest comentariu este o glumă. Cum de nu vezi dumneata ”ghilimelele”??

Comments are closed.

Top