Nu astăzi, nu noi

Ştefan Bârgăoanu

Ştefan Bârgăoanu

Căsătorit, tată a doi copii. Softist (nu sofist) din 1998, Agile coach. Pasionat de Agile, Conservatorism și muzica bizantină.
Ştefan Bârgăoanu

Ultimele postari ale lui Ştefan Bârgăoanu (vezi toate)

Poate bisericile vor fi din nou dărâmate ori le vor fi date crucile jos, dar hai să nu se întâmple astăzi, hai să nu fim noi cei care permitem aceasta.

Poate copiii nu vor mai avea voie să spună „mamă” și „tată”, ci „părinte 1” și „părinte 2”, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate casele, pământurile și firmele vor fi din nou furate, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate nu vor mai fi nici țări și nici neamuri, ci numai gloate, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate oamenii se vor lăsa din nou amăgiți de cei care au dat lumii ghilotina, lagărele de concentrare, gulagul, marele salt înainte și câmpiile morții, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate oamenii nu vor mai crede în nimic și toți vor trăi pentru nimic și doar pentru acum, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate totul va fi permis și atunci singurul lucru nepermis va fi „intoleranța” religioasă, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate, într-un fel sau altul, vom fi alungați din nou în catacombele din care am ieșit sub Constantin, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Poate Pruncul și Mama Sa nu vor mai fi primiți nici măcar în staul, dar hai să nu fie astăzi, hai să nu fim noi.

Nu știm ce va fi mâine, dar astăzi, noi ținem metereza. Aceasta e promisiunea noastră pentru anul nou.

Crăciun bucuros!

FOTO: mi9.com

Articole similare

One Comment;

Comments are closed.

Top