Înlocuiește Logica Economică

logec

Promovează-ți afacerea pe anacronic.ro și pe magazin.anacronic.ro! Afișează reclama ta în locul bannerelor “Înlocuiește Logica Economică”.

Despre Logica Economică

Cei mai mari beneficiari ai libertății nu sunt bogații, baronii sau mogulii – care pot foarte simplu să-și conserve avuția intrând în combinație cu statul pentru a bloca concurența și ascensiunea noilor antreprenori. Cei mai mari beneficiari ai libertății sunt persoanele sărace, angajații ale căror salarii reale cresc pe măsură ce acumularea de capital duce la creșterea producției de mărfuri și servicii.

Cel care scutură pomul pentru a culege prunele nu are nevoie să știe legea gravitației; dar nu ar putea ajunge vreodată în posesia prunelor altfel decât printr-o acțiune compatibilă cu legile fizicii. La fel este și în economie, nu putem să producem mai mult și să ne îmbogățim decât dacă mai întâi economisim și acumulăm capital.

Tipărirea de bani este cel mai bun mijloc de redistribuție inventat vreodată – nu întâmplător statul și-a arogat monopolul asupra lui. Este o veritabilă armă de prostire în masă sau, dacă preferați, un mod de a induce în rândurile populației impresia că poți trăi bine-mersi și cu banii în buzunar și cu burta ghiftuită – ceea ce este absurd.

Poate că mai sunt persoane care nu cunosc legile fundamentale ale fizicii – o știință mult mai veche decât economia. Dar indiferent de gradul de cunoaștere, omul este sortit să țină cont – conștient sau nu – de aceste legi. De exemplu, legea gravitației ne învață că nu putem zbura dacă ne vânturăm mâinile prin aer. În economie, legea rarității ne spune că nu ne putem satisface toate dorințele, deoarece ele se află în concurență pe un tărâm înzestrat cu resurse limitate.

Platforma Anacronic (anacronic.ro și magazin.anacronic.ro) se adresează unui public conservator, tradiționalist, adunat organic prin conținut și doar prin conținut. Fără “trucuri” publicitare, fără mesaje agresive, cu respect și drag pentru cititorul care se află aici pentru conținut anacronic.

Platforma adună peste 30,000 de vizitatori unici cu peste 100,000 de pagini vizualizate pe lună cu o rată de respingere de sub 0.1%. Vă propunem trei pachete de publicitate pe care le găsiți pe poziție pe anacronic.ro și pe magazin.anacronic.ro sub denumirile “Înlocuiește-l pe Karamazov”, “Înlocuiește Academia Privată” și “Înlocuiește Logica Economică”. La trei ani de la lansare, Anacronic se afla pe panta ascendentă atât în ceea ce privește publicul fidel, cât și pe cel ocazional. Considerăm potrivită publicitatea pe acest canal pentru cei ale căror produse și servicii se adresează, prin utilitate, mod de fabricație, estetică, filosofie de afaceri sau alte trăsături, unui public tradiționalist. De asemenea, canalul se preteaza la afaceri care țintesc un public mai larg și care, printr-o selecție de media extinsă, aleg să comunice cu publicul conservator, de preferat prin mesaje dedicate. În cazul în care o descriere a afacerii tale se potrivește prin natura produselor sau a modului de fabricație cu conținutul Anacronic, pachetul de publicitate poate conține și articole pe anacronic.ro.

Dacă Anacronic este un canal potrivit pentru promovarea afacerii tale și îți și plac demersul și conținutul, cercul se închide virtuos, aducând, pe lângă recompensa materială, și una sufletească.

Pentru ofertă sau detalii, vă rugăm să ne scrieți la redacția@anacronic.ro. De asemenea, dacă puteți recomanda un produs cinstit pentru un canal cinstit, vă rugăm să nu ezitați.

Iar după ce ați preluat bannerele “Înlocuiește Logica Economică”, continuați să urmăriți blogul logec.ro

Top