Înlocuiește-l pe Karamazov

karamazov

Promovează-ți afacerea pe anacronic.ro și pe magazin.anacronic.ro! Afișează reclama ta în locul bannerelor “Înlocuiește-l pe Karamazov”.

Despre karamazov.ro

Imaginea reducționistă și unidimensională a persoanei reprezintă o ipoteză de bază a modernității iluministe, indiferent de varianta liberală sau socialistă în care este dezvoltată această antropologie. Eșecul acestui experiment la nivel cultural, social și economic devine din ce în ce mai vizibil astăzi pentru toți cei încă neanesteziați total de reeducarea publică.

Alternativa nu o reprezintă un paseism romantic, ci o întoarcere fundamentală la criterii de raționalitate discursivă, la o teorie clasică a valorilor și, cel mai important, la o imagine multidimensională, karamazoviană a naturii umane.

Ceea ce unește în bună măsură comentariile publicate pe această platformă este atașamentul față de o ordine naturală distrusă, față de autori clasici, față de o lume în care “politețea a făcut ultimele reverențe”. În același timp ne displace ingineria socială, progresul, elitele artificiale și, în general, cam tot ce are legatură cu faptul de a fi modern.

Platforma Anacronic (anacronic.ro și magazin.anacronic.ro) se adresează unui public conservator, tradiționalist, adunat organic prin conținut și doar prin conținut. Fără “trucuri” publicitare, fără mesaje agresive, cu respect și drag pentru cititorul care se află aici pentru conținut anacronic.

Platforma adună peste 30,000 de vizitatori unici cu peste 100,000 de pagini vizualizate pe lună cu o rată de respingere de sub 0.1%. Vă propunem trei pachete de publicitate pe care le găsiți pe poziție pe anacronic.ro și pe magazin.anacronic.ro sub denumirile “Înlocuiește-l pe Karamazov”, “Înlocuiește Academia Privată” și “Înlocuiește Logica Economică”. La trei ani de la lansare, Anacronic se afla pe panta ascendentă atât în ceea ce privește publicul fidel, cât și pe cel ocazional. Considerăm potrivită publicitatea pe acest canal pentru cei ale căror produse și servicii se adresează, prin utilitate, mod de fabricație, estetică, filosofie de afaceri sau alte trăsături, unui public tradiționalist. De asemenea, canalul se preteaza la afaceri care țintesc un public mai larg și care, printr-o selecție de media extinsă, aleg să comunice cu publicul conservator, de preferat prin mesaje dedicate. În cazul în care o descriere a afacerii tale se potrivește prin natura produselor sau a modului de fabricație cu conținutul Anacronic, pachetul de publicitate poate conține și articole pe anacronic.ro.

Dacă Anacronic este un canal potrivit pentru promovarea afacerii tale și îți și plac demersul și conținutul, cercul se închide virtuos, aducând, pe lângă recompensa materială, și una sufletească.

Pentru ofertă sau detalii, vă rugăm să ne scrieți la redacția@anacronic.ro. De asemenea, dacă puteți recomanda un produs cinstit pentru un canal cinstit, vă rugăm să nu ezitați.

Iar după ce ați preluat bannerele “Înlocuiește-l pe Karamazov”, continuați să urmăriți blogul karamazov.ro.

Top