Susțineți Anacronic.ro

Anacronic.ro este o platformă conservatoare care prețuiește viața, libertatea și proprietatea. Credem în individ, familie și comunitate, privim cu neîncredere apriorică statul mare și puternic, precum și perdeaua de fum numită “binele general”. Credem în specific local și în firea lucrurilor. Devine naturală astfel neîncrederea noastră în relativism moral, în corectitudine politică, în monopolurile economice, politice și de idei.

Anacronic.ro nu încearcă să-și facă prozeliți sau să câștige vreunul din veșnicele războaie între tribul roșu și tribul albastru, promovate cu atâta forță de media mainstream. Anacronic.ro nici măcar nu se află în calea celor care curg cu mainstreamul.

Anacronic.ro este doar un reper, o mică redută care încearcă să conserve firea lucrurilor din calea asaltului progresist. Prin natura ideilor pe care le profesează, anacronic.ro nu este “eligibil” pentru banii corporațiilor economice, politice sau geopolitice. Anacronic.ro se bazează pe sprijinul celor care cred că acest reper trebuie să existe.

Cum ne puteți sprijini?

1. 2% din impozitul pe venit

Ca persoană fizică, puteți direcționa 2% din taxele pe care le datorați statului pe anul precedent către anacronic.ro. Completați formularul 230 pentru impozitul pe salariu sau formularul 200 pentru impozitul pentru alte venituri și trimiteți-le prin scrisoare recomandată la Administrația Financiară de care apartineți până pe 25 mai 2016.

Daca sunteti din Bucureşti, contactaţi-ne prin e-mail la donatii@anacronic.ro până pe 1 mai 2016 şi venim noi la dumneavoastra să ridicăm formularul.

2. 20% din impozitul pe profit

Ca persoană juridică, puteți direcționa 20% din impozitul pe profit. Sponsorizarea poate fi dedusă integral din impozit dacă ea nu depășește 0,3% din cifra de afaceri și 20% din impozitul datorat pe profit.

3. Donații prin transfer bancar

Puteți face donații fixe sau recurente în următoarele conturi ale Asociației Anacronic, deschise la ING Bank:

RON: RO65 INGB 0000 9999 0615 7398

EUR: RO54 INGB 0000 9999 0615 7402

USD: RO86 INGB 0000 9999 0615 7408

Codul de identificare fiscală al enității non-profit “Asociația Anacronic” este 28925953.

4. Cumpărați cărți din Magazinul Anacronic

5. Citiți-ne, comentați, împărtășiți cu prietenii

 

Pentru orice informații sau detalii privind sprijinul pe care doriți să ni-l acordați, vă rugăm să ne scrieți la donatii@anacronic.ro.

Top